Καρέρα: «Υποφέραμε αρκετά, αλλά παρά τα λάθη μας πήραμε το παιχνίδι»

Καρέρα: «Υποφέραμε αρκετά, αλλά παρά τα λάθη μας πήραμε το παιχνίδι»

Gazzetta team
Καρέρα: «Υποφέραμε αρκετά, αλλά παρά τα λάθη μας πήραμε το παιχνίδι»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η Ένωση συνάντησε μεγάλες δυσκολίες στην Ελβετία από τη Σεντ Γκάλεν, αλλά αυτό που κρατάει στο τέλος είναι η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά υποστήριξε: «Ήταν δύσκολο, όχι εξαιτίας των καιρικών συνθηκών αλλά εξαιτίας της Σεντ Γκάλεν. Πρέσαραν πολύ, υποφέραμε αρκετά, κάναμε πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι».

Για το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ: «Δεν μιλάω ποτέ τη διαιτησία. Ο διαιτητής παίρνει τις αποφάσεις είτε σωστές είτε λανθασμένες. Δεν μιλάω ποτέ για τις αποφάσεις τους. Κοιτάω μόνο το παιχνίδι των ποδοσφαιριστών μου».

Για τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Τσιντώτα: «Ο Βασιλαντωνόπουλος ανήκει στην ΑΕΚ. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του, τα πηγαίνει πολύ καλά και θα χρησιμοποιείται. Για τον Τσιντώτα, είναι σημαντικό να κάνει επεμβάσεις, να δίνει σιγουριά και αποτελεί τύχη που βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια μας».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EUROPA LEAGUE NEWS FEED