Κοστίσιν: «Ο Μπρούνο Γκάμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Άρη»

Κοστίσιν: «Ο Μπρούνο Γκάμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Άρη»

Gazzetta team
Κοστίσιν: «Ο Μπρούνο Γκάμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Άρη»

bet365

Ο προπονητής της Κόλος Κοβαλίβκα, Ρουσλάν Κοστίσιν, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για πρόκριση της ομάδας του έναντι του Άρη και στάθηκε στον Μπρούνο Γκάμα.

Αυτή τη φορά, ο Ρουσλάν Κοστίσιν τοποθετήθηκε για τον αγώνα της Πέμπτης (17/9) έχοντας πλέον παρακολουθήσει τον Άρη τόσο στα φιλικά παιχνίδια όσο και στον αγώνα με τη Λαμία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «meta-ratings.com.ua», είπε αρχικά ότι… «μαζί με τους συνεργάτες μου συγκεντρώσαμε αρκετά στοιχεία για τον Άρη και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Είδα βίντεο από τα τελευταία δύο παιχνίδια του Άρη, το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλκε αλλά και τον αγώνα του ελληνικού Πρωταθλήματος με τη Λαμία».

Στην ανάλυσή του για το επίπεδο δυναμικής του Άρη, στάθηκε στον αγωνιστικό ρόλο του Μπρούνο Γκάμα. «Μου άρεσε ο αντίπαλός μας. Είναι μια τεχνική ομάδα, έχει ικανότητα όταν έχει την κατοχή της μπάλας και πολύ μεγάλη θέληση. Στον αγώνα με τη Λαμία, έως 70ο λεπτό ήταν κατώτερος, αλλά κατάφερε να πιέσει τον εαυτό του, να ανεβάσει ρυθμό και να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Πορτογάλος Μπρούνο Γκάμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και θα πρέπει να είμαστε τον προσέξουμε ιδιαίτερα. Θα έλεγα ότι στην αρχική ενδεκάδα του Άρη ήταν δέκα πολύπειροι παίκτες και από την άλλη πλευρά εμείς δεν έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια ομάδα σε διεθνές επίπεδο. Ο Άρης είναι μια ομάδα με αδύνατα σημεία κι εφόσον ακολουθήσουμε τις οδηγίες πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσουμε τους φίλους μας».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα