Το πρόγραμμα του ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού

Gazzetta team
Το πρόγραμμα του ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού

bet365

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους Κρητικούς να γνωστοποιούν το πρόγραμμα της αναμέτρησης με τους Κύπριους.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα για το ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού έχει ως εξής:

Τετάρτη 16/9/20

12:00 Άφιξη της αποστολής του Απόλλωνα Λεμεσού στο Ηράκλειο

16:00 Συνέντευξη τύπου του ΟΦΗ στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Η είσοδος θα γίνει από τη θύρα 8Β.

18:00 Προπόνηση του ΟΦΗ στο ΒΑΚ (ανοιχτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του τύπου).

19:30 Συνέντευξη Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης“.

20:00 Προπόνηση του Απόλλωνα Λεμεσού στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (ανοιχτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του τύπου).

• Από τις 15:00 ως τις 20:00 οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι στους οποίους εγκρίθηκε διαπίστευση του συγκεκριμένου αγώνα θα μπορούν να τις παραλάβουν (με ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο) από την αίθουσα τύπου του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης” (είσοδος από τη θύρα 8Β).

• Λόγω των αυξημένων υγειονομικών μέτρων, δεν θα δοθεί καμία διαπίστευση την ημέρα του αγώνα. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι Τύπου να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των διαπιστεύσεων, προκειμένου να διευκολύνουν τη διοργάνωση του αγώνα. Οι διαπιστεύσεις είναι προσωπικές και δε μεταβιβάζονται.

• Λόγω των αυξημένων υγειονομικών μέτρων, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο της αίθουσας Τύπου σε τεχνικούς τηλεοπτικών σταθμών, παραμονή και ανήμερα του αγώνα. Οι συνεντεύξεις τύπου και των δύο ομάδων θα μεταδοθούν LIVE από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο youtube και θα είναι διαθέσιμες προς χρήση απ’ όλα τα Μ.Μ.Ε.

Πέμπτη 17/9/20

20:00 ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

H είσοδος των δημοσιογράφων/φωτογράφων θα πραγματοποιείται από τη θύρα 8Β (η θύρα θα ανοίξει στις 18:15) και η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν διαπίστευση του συγκεκριμένου αγώνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο στην εγκατάσταση είναι η συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση», το οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν και να φέρουν συμπληρωμένο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας τόσο για δημοσιογράφους (εκτός από την ώρα της τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης του αγώνα), όσο για φωτογράφους σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση, ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα