ΟΦΗ: Τα περιοριστικά μέτρα «επηρεάζουν» και το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΟΦΗ: Τα περιοριστικά μέτρα «επηρεάζουν» και το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Gazzetta team
ΟΦΗ: Τα περιοριστικά μέτρα «επηρεάζουν» και το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού

bet365

Από αύριο στην πόλη της Κρήτης θα ισχύουν έκτακτα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι και δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση του Europa League
Ο ΟΦΗ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς στις 17 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον 2ο Προκριματικό Γύρο του Europa League. Ομως από αύριο τα ξημερώματα (1/9) μέχρι και τις 15 του μηνός το Ηράκλειο θα τελεί υπό καθεστώς έκτακτων περιοριστικών μέτρων, για την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων θα απαγορεύεται η συνάθροισης άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
Αυτόματα υπάρχουν εμπόδια για την πορεία της προετοιμασίας των Κρητικών ενόψει του μεγάλου αγώνα (βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι από την ομάδα παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβάλλονται πολύ συχνά σε τεστ), ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο παράτασης των περιοριστικών μέτρων και μετά την 15η Σεπτεμβρίου, δηλαδή να βρίσκονται σε ισχύ ανήμερα της αναμέτρησης. Πλέον υπάρχουν πολλά «ερωτήματα», ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της UEFA για χρήση ή όχι του «Γεντί Κουλέ».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα