Οι πληρωμές, η αδειοδότηση και η απάντηση της UEFA

Οι πληρωμές, η αδειοδότηση και η απάντηση της UEFA

Οι πληρωμές, η αδειοδότηση και η απάντηση της UEFA

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία συγκέντρωσης εγγράφων για να συμπληρώσει τον φάκελό του ούτως ώστε να εξασφαλίσει το UEFA License που αφορά τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα περιμένει την απόφαση της FIFA για το ζήτημα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που του επέβαλε.

Ξεκινώντας από το κομμάτι της αδειοδότησης για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τις τελευταίες ημέρες στην ΠΑΕ Άρης βρίσκονται σε διαδικασία συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων στοιχείων και παράλληλα προχώρησαν σε πληρωμές ποδοσφαιριστών ούτως ώστε να ανταποκριθούν και στο συγκεκριμένο κριτήριο. Αυτό που περιμένουν να μάθουν από την UEFA είναι, αν το ζήτημα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA, επηρεάζει τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League της επόμενη περιόδου. Προς αυτήν την κατεύθυνση και με βασικό φορέα επικοινωνίας την ΕΠΟ, ήδη κατατέθηκε σχετικό ερώτημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και αναμένεται απάντηση. Στο σχετικό ερώτημα η ΠΑΕ Άρης ισχυρίζεται ότι υπάρχει εκκρεμοδικία καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA δεν έχει αποφασίσει ακόμη επί της περίπτωσης έκδοσης δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι, υπόθεση από την οποία θα φανεί η κατεύθυνση που θα πάρει η όλη ιστορία. Θυμίζουμε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε καλέσει σε απολογία τόσο την ΕΠΟ όσο και την ΠΑΕ Άρης για τη μη τήρηση διεθνούς απόφασης καθώς παρά την απαγόρευση μεταγραφών που είχε επιβάλει στους «κίτρινους», η ΕΠΟ είχε προχωρήσει στην έκδοση δελτίου.

ΕΠΟ και ΠΑΕ Άρης απολογήθηκαν δια υπομνημάτων, μέχρι σήμερα (28/4) η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA δεν έχει λάβει απόφαση, αλλά η θετική εξέλιξη της όλης υπόθεσης έχει να κάνει με τα συμπληρωματικά έγγραφα που ζήτησε η Πειθαρχική Επιτροπή από την ΠΑΕ Άρης και τα οποία σχετίζονται τόσο με το νομικό καθεστώς στην Ελλάδα όσο και με την παλιά ΠΑΕ η οποία βρίσκεται υπό εκκαθάριση.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα