Ντερλέι: «Η Λεωφόρος έμοιαζε με φυλακή» (vid)

Ντερλέι: «Η Λεωφόρος έμοιαζε με φυλακή» (vid)

Gazzetta team
Ντερλέι: «Η Λεωφόρος έμοιαζε με φυλακή» (vid)

bet365

Το παιχνίδι της Πόρτο με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA στη Λεωφόρο θυμήθηκε ο Ντερλέι που σύγκρινε την ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» με φυλακή.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την σεζόν 2002/03 ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA όπου κι αποκλείστηκε από την Πόρτο, η οποία μετέπειτα κατέκτησε το τρόπαιο. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 0-1 στην Πορτογαλία, αλλά ηττήθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» 0-2 στην παράταση.

Πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης, ήταν ο Ντερλέι. Ο παλαίμαχος πλέον Βραζιλιάνος επιθετικός, θυμήθηκε το παιχνίδι της Λεωφόρου όπου με τα δύο τέρματά του βοήθησε την Πόρτο να ξεπεράσει το πιο δύσκολο εμπόδιο της στην πορεία της μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, μιας και στα ημιτελικά προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λάτσιο.

Ο Βραζιλιάνος, μίλησε για την εμπειρία της Λεωφόρου συγκίνοντάς την με φυλακή! «Φτάσαμε στο γήπεδο και αρχίσαμε να βλέπουμε συρματοπλέγματα. Έμοιαζε με φυλακή. Πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε γήπεδο ποδοσφαίρου. Ήταν ένα εχθρικό περιβάλλον εκ μέρους των Ελλήνων. Αλλά δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού. Στην πραγματικότητα, μας φέρονταν πολύ καλά εκεί. Και παίξαμε πολύ καλά, η ομάδα ήταν φανταστική. Παίξαμε πολύ καλά, λίγες ομάδες έπαιξαν έτσι στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του στο κανάλι της Πόρτο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα