Κλήρωση Ολυμπιακού: Με την Γουλβς του Ποντένσε

Κλήρωση Ολυμπιακού: Με την Γουλβς του Ποντένσε

Gazzetta team
Κλήρωση Ολυμπιακού: Με την Γουλβς του Ποντένσε

bet365

Ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος στην κλήρωση μιας και κληρώθηκε με την Γουλβς. Ξανά στην Αγγλία οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον Ντάνιελ Ποντένσε

Για ακόμη μια φορά η κληρωτίδα δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με τρίτη αγγλική ομάδα μέσα σε μια χρονιά! Μετά την Τότεναμ και την Αρσεναλ ο Ολυμπιακός κληρώθηκε και με την Γουλβς για την φάση των «16» του Europa League.

Μιλάμε για μια ομάδα που θεωρείται από αρκετούς ως το πιο δυνατό αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Europa League μετά τα μεγάλα φαβορί (Γιουνάιτεντ, Ιντερ, Σεβίλλη).

Οπως και να 'χει η μοίρα στέλνει τον Ντάνιελ Ποντένσε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού! Ο Πορτογάλος μέχρι τον Γενάρη αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους» και πουλήθηκε τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου στους «λύκους» έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Το πρώτο ματς θα γίνει στο «Καραϊσκάκης» στις 12 Μαρτίου και η ρεβάνς στην Αγγλία είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου!

Τα ζευγάρια των «16» του Europa League

Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη
Ολυμπιακός-Γουλβς
Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ίντερ-Χετάφε
Σεβίλλη-Ρόμα
Σάλτσμπουργκ/Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βασιλεία
Λίντσερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα