Ολυμπιακός - Ντιναμό 2-2: Τα γκολ του αγώνα (videos)

Ολυμπιακός - Ντιναμό 2-2: Τα γκολ του αγώνα (videos)

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Ντιναμό 2-2: Τα γκολ του αγώνα (videos)

bet365

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε δύο φορές με Χασάν και Ντίας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου και πηγαίνει στην Ουκρανία. Δείτε τα γκολ.

Ο Ολυμπιακός έκανε δυναμικό ξεκίνημα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Όχι μόνο προηγήθηκε γρήγορα στο ματς με το αριστερό του Χασάν, αλλά μπορούσε να πάρει ασφαλές προβάδισμα με τον Φορτούνη, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και να μειώσουν με τον Μπουγιάλσκι στο 27'.

Ολυμπιακός - Ντιναμό: Ο Χασάν ανοίγει το σκορ

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου 2-2: Το report του αγώνα

Όλα έδειχναν ότι το ματς θα πάει στο ημίχρονο με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο σκορ, όμως ο Ζιλ Ντίας είχε διαφορετική άποψη. Ο Πορτογάλος, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στην 11άδα, κατάφερε με ένα άπιαστο σουτ από 25 μέτρα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Ντιναμό: Ο Ζιλ Ντίας με σουτάρα κάνει το 2-0

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περιορίσει την Ντιναμό και να κρατήσει το προβάδισμα, ενώ ο Σα με με μια εκπληκτική απόκρουση έδειχνε να κρατά το τελικό 2-1. Όμως ο Βέρμπιτς βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει (2-2) και πλέον είναι όλα ανοιχτά για την αναμέτρηση της Ουκρανίας.

Στη ρεβάνς, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Καμαρά, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Mε την ισοπαλία αυτή, ο Ολυμπιακός κρατά την Ελλάδα στην 13η θέση της βαθμολογίας της UEFA.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Μεριά, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε (80’ Χριστοδουλόπουλος), Ντίας (86’ Μασούρας), Φορτούνης (68’ Νάτχο), Χασάν

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Μπουρντά, Σαμπάνοφ, Μικολένκο, Μπουγιάλσκι, Σαπαρένκο (83’ Γκαρμάς), Σεπέλιεφ, Τσιγκάνκοφ, Βέρμπιτς, Σολ (82’ Ρουσίν)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα