Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το Τσέλσι-ΠΑΟΚ (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το Τσέλσι-ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Για άλλη μια φορά ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα πριν την αναμέτρηση με την Τσέλσι επισήμανε και την θέληση που έχουν όλοι στην ομάδα για πορεία διάκρισης και στο Europa League. ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

«Αν ρωτήσετε τους παίκτες μου», είπε ο Ρουμάνος προπονητής «ποιος θέλει κι αν θέλει να παίξει αύριο, θα σας απαντήσουν όλοι ότι θέλουν και είναι έτοιμοι να πεθάνουν γι’ αυτό»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει να βρει κίνητρο ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αν και όπως τόνισε «να είστε σίγουροι ότι εμείς μέσα μας, όλοι, έχουμε θέληση να παλέψουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε. Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο στα δικά μας χέρια πλέον».

Η πορεία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτή του πρωταθλήματος, «αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στη σεζόν μας στο Europa Legaue, θα άλλαζα τη σειρά των αγώνων», σχολίασε ο Λουτσέσκου, που δεν πιστεύει ότι το γεγονός της μη παράλληλης διεξαγωγής του αγώνα της ΜΠΑΤΕ με τη Βίντι θα παίξει ρόλο. «Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε σωστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να τρέξουμε, να παλέψουμε και να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα πάρουμε την μπάλα στα πόδια μας. Σε μία ποδοσφαιρική ομάδα είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι μέσα σε ένα λεπτό. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά για το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου ίσως να μας δώσει διαφορετικό κίνητρο».

Ο 49χρονος προπονητής του «Δικεφάλου» χαρακτήρισε την Πρέμιερ Λιγκ «το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου» και την Τσέλσι «ένα εξαιρετικό κλαμπ», που δεν νομίζει ότι θα επηρεαστεί από την ήττα της στο ντέρμπι με την Τότεναμ. «Ότι και να γινόταν στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ, το δικό μας παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος παίκτης της αντίπαλης ομάδας που δεν θα δώσει τα πάντα για την νίκη».

Αυτό που κρατάει ο Λουτσέσκου είναι τα όσα έχει πετύχει η ομάδα μέχρι τώρα, παρά την κακή πορεία στους ομίλους του Europa League. “Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και έχουμε πετύχει πολλά ήδη μέσα στη σεζόν. Δεν ξέρω αν μπορούμε να κερδίσουμε αύριο, αλλά έχουμε τη θέληση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι σωστό να πούμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε για το Europa League. Τα παιχνίδια της Ευρώπης και του πρωταθλήματος είναι διαφορετικά και τα προσεγγίζουμε διαφορετικά. Η σεζόν ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες. Από την κλοπή του περσινού πρωταθλήματος, έως το -2 στο πρωτάθλημα που μας έφερε πολύ πίεση και έπρεπε να προσέχουμε το κάθε μας βήμα. Είχαμε 101% συγκέντρωση στο πρωτάθλημα και τους δύσκολους αγώνες που δώσαμε εκεί και σίγουρα χάσαμε κάτι στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα