Πασχαλάκης: «Οδηγός μας τα παιχνίδια των προκριματικών»!

Πασχαλάκης: «Οδηγός μας τα παιχνίδια των προκριματικών»!

Πασχαλάκης: «Οδηγός μας τα παιχνίδια των προκριματικών»!

bet365

Ο κορυφαίος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου κι αναφέρθηκε στη... μάχη με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ! ΜΙΝΣΚ, αποστολή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

«Η ΜΠΑΤΕ είναι μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα, όμως εμείς θα μπούμε για να παλέψουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο», ξεκαθάρισε στις αρχικές του δηλώσεις ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:
«Ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα της είναι μια δυνατή ομάδα γι’ αυτό και απαιτεί να δείξουμε σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Ωστόσο, όπως σημείωσε, το γεγονός ότι η ΜΠΑΤΕ κέρδισε «ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, παίζουμε παντού για τη νίκη, απλά τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε τη 2η αγωνιστική αγωνιστική».
Η κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια «είναι φυσιολογική», εξήγησε ο Πασχαλάκης, τονίζοντας ότι «οδηγός για τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι τα παιχνίδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά εκτός έδρας, όπου ήμασταν πάρα πολύ καλοί».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα