Οι τρεις υποψήφιοι για αλλαγές στην 11άδα με Μπέρνλι...

Δημήτρης Τομαράς
Οι τρεις υποψήφιοι για αλλαγές στην 11άδα με Μπέρνλι...

bet365

Οι Γκιγιέρμε και Μεριά (σ.σ. κυρίως) και υπό προϋποθέσεις ο Τοροσίδης διεκδικούν θέσεις στην 11άδα του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με την Μπέρνλι στο φαληρικό γήπεδο...

Από τους 11 της Λουκέρνης οι Γιαννιώτης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκερέρο δείχνουν σίγουροι και για την Μπέρνλι. Από εκεί και πέρα οι Γκιγιέρμε, Μεριά και Τοροσίδης διεκδικούν θέση για το αρχικό σχήμα για το Ολυμπιακός - Μπέρνλι. Ουσιαστικές δοκιμές δεν έχουν γίνει βέβαια ακόμα από τον Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Πάντως ο Βραζιλιάνος μέσος δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τόσο που να προβληματίζει ευχάριστα και ενώ μπορεί να παίξει εξάρι ή και οκτάρι. Κατά τα λοιπά σε σχέση με τον σχηματισμό των αγώνων με την Λουκέρνη δεν είναι βέβαιο πως θα θέλει να αλλάξει κάτι ο Πέδρο Μαρτίνς που πάντως έχει δουλέψει αλλά και εφαρμόσει στον Ολυμπιακό σε φιλικά και το 4-3-3 και το 4-4-2 αλλά και συστήματα όπως το 3-5-2 ή το 3-4-3. Αυτό που πρέπει να τονιστεί για την Μπέρνλι είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς εντόπισε πως έχει θέματα στα μετόπισθεν αλλά γενικά είναι σκληρή ομάδα που ξέρει να πιέζει και που λειτουργεί με βαθιές μπαλιές και σέντρες. Επίσης ότι είναι επικίνδυνη στις στημένες φάσεις όπως με την Γουότφορντ που το μοναδικό της τέρμα το έβαλε από κόρνερ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα