Έτοιμος να λάμψει ο Αστέρας!

Έτοιμος να λάμψει ο Αστέρας!

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στην Σκωτία κόντρα στην Χιμπέρνιαν, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Σάββας Παντελίδης κι οι παίκτες του είναι στο Εδιμβούργο με σκοπό να κάνουν το αστέρι της Αρκαδίας (και όχι μόνο) να λάμψει.

Οι Αρκάδες, αντιμετωπίζουν την Χιμπέρνιαν, που είναι στην καλύτερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της και δείχνουν έτοιμοι γι' αυτήν την πρόκληση.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Χιμπέρνιαν - Αστέρας Τρίπολης, αν o Μανιάς σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο κόουτς των «κιτρινομπλέ», στα πλάνα του, δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές επιλέγοντας παίκτες που ήταν και στο περσινό ρόστερ, με την μόνη προσθήκη αυτή του Ρόλε.

Συγκεκριμένα στο 4-2-3-1 του θα ξεκινήσουν οι:Αθανασιάδης στο τέρμα και στην άμυνα θα είναι οι (από αριστερά προς τα δεξιά) Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Κώτσιρας. Μουνάφο και Ιγκλέσιας θα είναι το δίδυμο στον άξονα κι ο Ρόλε θα έχει τον ρόλο του δημιουργού με τους Καλτσά και Τσιλιανίδη να είναι στα άκρα και τον Μανιά στην κορυφή της επίθεσης.

Σε 3-5-2 ο Λένον θα ξεκινήσει με τους: Μπογκντάν στο τέρμα και τους Χάνλον, ΜκΓκρέγκορ και Αμπρόουζ στην τριάδα των στόπερ. Μπόιλ, ΜακΓκιν, Μάλαν, Στίβενσον και Γουίτακερ θα είναι στο κέντρο με τους Σόου και Κάμπερι στην επίθεση.

Διαιτητής θα είναι ο Αντρέας Έκμπεργκ από τη Σουηδία.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα