ΓεροΓιοβάισα: Invicibles στο δρόμο για το τρεμπλ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Invicibles στο δρόμο για το τρεμπλ!

bet365

Αταλάνα και Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αναμετρηθούν στο Δουβλίνο για το τρόπαιο του Europa League και ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έτοιμη για ακόμα μια επιτυχία.

Η ποδοσφαιρική σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία. Τα πρωταθλήματα έχουν κριθεί και πλέον μένουν οι ευρωπαϊκοί τελικοί για να μάθουμε και τους νικητές των τουρνουά της UEFA. Πρώτα χρονικά θα ξεκαθαρίσει ο κάτοχος του Europa League, καθώς απόψε (22/5) στις 22:00 Αταλάντα και Μπάγερ Λεβερκούζεν θα μονομαχήσουν για την κούπα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δυο ομάδες που παίζουν σύγχρονο, γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά έχουν μια μεγάλη διαφορά. Το wining mentality. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει... ξεχάσει να χάνει, ενώ η Αταλάντα δεν ξέρει να κερδίζει! Oι Μπεργαμάσκι έχουν φτάσει σε τρεις τελικού υπό την καθοδήγηση του Τζανπιέρo Γκασπερίνι και δεν έχουν κερδίσει ούτε έναν! H μοναδική και η τελευταία μεγάλη κούπα του κλαμπ είναι το κύπελλο Ιταλίας του 1963.

Θεωρώ πως θα γίνει μια δυνατή μάχη, όμως πιστεύω πως οι πρωταθλητές Γερμανίας θα κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τον άθλο του αήττητου τρεμπλ. Η επιλογή της νίκης της Λεβερκούζεν σε συνσυασμό με Goa/Goal προσφέρεται στο 3.80.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα