Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Αταλάντα 1-1: Ανοι«Χ»τοι λογαριασμοί

sportin-atalnta

bet365

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa League, καθώς Σπόρτινγκ και Αταλάντα έμειναν στην ισοπαλία στη Λισαβόνα με σκορ 1-1.

Η Αταλάντα έμεινε «όρθια» στη Λισαβόνα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σπόρτινγκ με σκορ 1-1 και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League θα κριθεί στο Μπέργκαμο. Από δυο δοκάρια οι δυο «μονομάχοι».

Τα Λιοντάρια πήραν προβάδισμα στο 17', όταν ο Τρινκάο έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Παουλίνιο, ο οποίος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ. Οι Μπεργαμάσκι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, στο 24', όταν Χολμ σημάδεψε το δοκάρι και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήταν η σειρά του Σκαμάκα να πετύχει το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 39', όταν μετά από κακό γύρισμα ο Ίσραελ βγήκε μακριά από τα δοκάρια του, ο Μίραντσκουκ πέρασε την μπάλα στον Σκαμάκα και ο Ιταλός αφού έκανε την προσποίηση πλάσαρε για το 1-1.

Ο Σμακάκα θα μπορούσε να γυρίσει το ματς στο 42' αλλά ο Ίσραελ απέκρουσε την κεφαλιά του. Στο 60' ο Λούκμαν πέρασε ε τον Κουαρέσμα και πλάσαρε από το πέναλτι, όμως σημάδεψε το δοκάρι και στο 62' ο Κόατες έκανε το 2-2 στα... δοκάρια. Στο 86' ο Τουρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψαλιδάκι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα