ΑΕΚ: Μέσα ο Αραούχο για το ματς με την Μπράιτον

ΑΕΚ: Μέσα ο Αραούχο για το ματς με την Μπράιτον

Δημήτρης Βέργος
Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον. Εκτός παρέμειναν Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον.

Η προπόνηση της Τρίτης θα ήταν η κρίσιμη για το αν ο Σέρχιο Αραούχο θα κατάφερνε να προπονηθεί κανονικά για να φωνάξει «παρών» για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μπράιτον στην OPAP Arena.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ από χθες είχε ανεβάσει ρυθμό και έκανε τα πάντα προκειμένου να προλάβει το μεγάλο ματς απέναντι στους «Γλάρους», κάτι που τελικά θα καταφέρει.

Ο Αραούχο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και μπαίνει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Αντίθετα οι Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον παραμένουν εκτός και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στη διάθεση του «Πελάδο».

Όσον αφορά τον Αλεξάντερ Κάλενς που αποχώρησε από το ματς στους Ζωσιμάδες με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι σοβαρό και θα χρειαστεί μερικές μέρες να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς με την Μπράιτον, έχοντας την τελευταία τους προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (17:15) στα Σπάτα. Νωρίτερα στις 16:00 στο προπονητικό κέντρο, ο Ματίας Αλμέιδα θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα