Άγιαξ - Μαρσέιγ: Δυο γκολ σε 11 λεπτά ο Αίας, ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο οι Μαρσεγέζοι (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Μαρσέιγ

bet365

Ο Άγιαξ μέσα σε 20 λεπτά κόντρα στη Μαρσέιγ σκόραρε δυο φορές με διαφορά έντεκα λεπτών αλλά οι Μασσαλοί ισοφάρισαν μέσα στο πρώτο ημίχρονο.

Ματσάρα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Ο Άγιαξ μπήκε δυνατά στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου του 2ου ομίλου του Europa League, στον οποίο βρίσκεται και η ΑΕΚ. Στο 9' μετά από λάθος υπολογισμό του Μπεμπά ο Μπόρχες πήρε την μπάλα, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και άνοιξε το σκορ.

Στο 20' ο Σόσα εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα των Μαρσεγέζων αδράνησε ξανά και ο αμαρκάριστος Μπέργκχαους με σουτ στην κίνηση διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι «μπήκαν» στο ματς στο 23'. Ο Χαρίτ πάσαρε στον Κλος, ο οποίος πάτησε περιοχή, έκανε ντρίμπλα... εξτρέμ και με εξαιρετικό τελείωμα μείωσε το σκορ.

Οι Γάλλοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 38'. Ξανά ο Χαρίτ έδωσε την ασίστ και ο Ομπαμεγιάνγκ, ενώ... έπεφτε στο χορτάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα