Γκενκ - Ολυμπιακός: Πού και πότε θα δείτε την αναμέτρηση

Πού και πότε θα δείτε το Γκενκ-Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός με «όπλο» το υπέρ του 1-0 από το «Γ. Καραϊσκάκης» τίθεται αντιμέτωπος με την Γκενκ στο Βέλγιο και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα play-offs του Europa League. Δείτε πού και πότε θα δείτε το ματς.

Η μισή δουλειά έγινε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος χάρη στο ταχύτατο γκολ του Κώστα Φορτούνη πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Γκενκ (1-0), στον πρώτο αγώνα για τον γ' προκριματικό του Europa League επί πειραϊκού εδάφους. Πλέον, αυτό που μένει είναι να την ολοκληρώσει στο Βέλγιο, σε μια απαιτητική αποστολή που τον βρίσκει να κρατά μικρό προβάδισμα με στόχο την πρόκριση στα play-offs.

Εν μέσω μεταγραφικών εξελίξεων αφού αναμένονται στην Αθήνα οι Σκάρπα και Εζέ, το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προετοιμάζεται για την καθοριστική «μάχη» απέναντι στους Βέλγους που αν κριθεί νικηφόρα θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό όμιλο για τους Ερυθρόλευκους.

Γκενκ - Ολυμπιακός: Ώρα και κανάλι μετάδοσης

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην «Cegeka Arena» των 21.500 θέσεων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Αυγούστου, στις 21:00 το βράδυ και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τα κανάλια της CosmoteTV και συγκεκριμένα το Cosmotesport1HD. Φυσικά θα μπορείτε να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για όλες τις εξελίξεις του ματς μέσα από το live του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα