Ολυμπιακός: Οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για τη γραμμή κρούσης με Καραμπάγκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για τη γραμμή κρούσης με Καραμπάγκ

bet365

Ο Μίτσελ έχει εστιάσει κυρίως σε τρεις παίκτες για την επίθεση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Καραμπάγκ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ευρωπαϊκό εμπόδιο της Καραμπάγκ το βράδυ της Πέμπτης στο φαληρικό γήπεδο.

Ένα ματς όπου πρακτικά η νίκη είναι μονόδρομος. Και αυτό διότι οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν δύο ήττες σε δύο ματς στον όμιλό τους, στο Europa, μία με Ναντ και μία με Φράιμπουργκ.

Ο Μίτσελ έχει κάνει διάφορες δοκιμές πριν το παιχνίδι αυτό. Και με τριάδα στα μετόπισθεν και με τετράδα. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον και στο τι θα κάνει στη γραμμή κρούσης.

Εκεί όπου ο Αραμπί είναι εκτός και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν φαίνεται να είναι στα βασικά αγωνιστικά πλάνα. Μία επιλογή για τη γραμμή κρούσης είναι ο Ισπανός Μπιέλ, που ξέρει τη θέση του φορ που και έχει παίξει αρκετά εκεί. Μία άλλη είναι φυσικά ο επίσης στράικερ Ουί Τζο και μία τρίτη ο... εξτρέμ Γκάρι Ροντρίγκες. Υπάρχει βέβαια και η δοκιμή με Ουί Τζο και Γκάρι μαζί.

Θα πρέπει πάντως να θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ο Μίτσελ θα έχει κάποια έκπληξη για τη Καραμπάγκ στην 11άδα του Ολυμπιακού. Και αυτή η έκπληξη μπορεί να έχει να κάνει και με την επίθεση.

Θυμίζουμε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα είναι οι εξής: Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Εκτός των πλάνων είναι ο τραυματίας Αραμπί, κάτι που φυσικά αναμενόταν να συμβεί. Επίσης ως γνωστόν πρόβλημα είχε και ο Ουσεϊνού Μπα ενώ στους εκλεκτούς μπήκε ο Μαρσέλο με τον Ουί Τζο. Αποστολή μπήκε και ο Πασχαλάκης. Off είναι και ο Ρέτσος αλλά και ο Βατσλίκ, που αντικαταστάθηκε από τον Πασχαλάκη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα