Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ με τρεις στόπερ, με... φορ τον Γκάρι και δίδυμο Ουί Τζο και Γκάρι Ροντρίγκες!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ με τρεις στόπερ, με... φορ τον Γκάρι και δίδυμο Ουί Τζο και Γκάρι Ροντρίγκες!

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει δοκιμές στον Ρέντη και με τρεις πίσω αλλά και με τετράδα άμυνας για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Καραμπάγκ.

Ο Μίτσελ έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες τις δοκιμές του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Καραμπάγκ το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2). Έχει δοκιμάσει κυρίως δύο αγωνιστικές εκδοχές.

Μία με τριάδα πίσω και μία με τέσσερις στην άμυνα. Είναι λοιπόν το 3-5-2 που ξαναμπαίνει στην... καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ το δοκιμάζει πριν το παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Καραμπάγκ. Μία δοκιμή που έγινε με Τζολάκη στο τέρμα, άμυνα με Βρσάλικο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Σισέ και έξω δεξιά και έξω αριστερά τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ.

ΟΥΙ ΤΖΟ

Ο Μίτσελ έχει δοκιμάσει και σύστημα με τέσσερις πίσω. Ανεξάρτητα από τον σχηματισμό του στα βασικά πλάνα από τη μέση και μπροστά είναι οι Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μπιέλ, Μασούρας, Ουί Τζο αλλά και Γκάρι Ροντρίγκες! Τον Γκάρι τον έχει δοκιμάσει μόνο του ως επιθετικό αλλά και δίδυμο με τον Ουί Τζο. Βασικά σαν μίας μορφής... τρικ. Φαίνεται πως όντως ο Μίτσελ ψάχνει την έκπληξη απέναντι στη Καραμπάγκ θέλοντας να αξιοποιήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παικτών όπως την ταχύτητα του Ροντρίγκες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα