Ολυμπιακός: Ο διπλός ρόλος του Ίνμπομ Χουάνγκ και οι τρεις επιλογές του Μίτσελ για την Καραμπάχ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο διπλός ρόλος του Ίνμπομ Χουάνγκ και οι τρεις επιλογές του Μίτσελ για την Καραμπάχ

bet365

Ο Κορεάτης χαφ είναι κομβικός για τα πλάνα του Μίτσελ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Φάληρο την Πέμπτη με τη Καραμπάχ έχοντας υποψηφιότητα για 2 θέσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός, Μίτσελ, έχει κατά νου κυρίως δύο σχήματα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Καραμπάχ. Το ένα είναι το 4-2-3-1 και το άλλο το 4-3-3 για τον αγώνα της Πέμπτης.

Δύσκολα θα δούμε 4-4-2 από τον Ολυμπιακό στον αγώνα του Φαλήρου. Με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών του Αραμπί και του Ουί Τζο το αγωνιστικό... σχέδιο δεν βγαίνει τόσο εύκολα. Σχετικά με την κατάρτιση της 11άδας εφόσον επιλεγεί το 4-2-3-1 η μία εκτίμηση είναι με Τζολάκη τέρμα, άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτη και Βρσάλικο ή Άβιλα, κέντρο με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Χουάνγκ πίσω από τον Μπιέλ σε ρόλο επιθετικού και Μασούρας - Γκάρι Ροντρίγκες στα άκρα.

Η άλλη εκδοχή θα ήταν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά να παίξει φορ ή πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο εάν παίξουν βασικοί και ο Μπιέλ και ο Αμπουμπακάρ δεν θα υπάρχει εναλλακτική στον πάγκο γα τη θέση του σέντρε φορ (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπακαμπού). Υπάρχει ως ενδεχόμενος σχηματισμός και το 4-3-3, όπου μπορούν να τοποθετηθούν στη μεσαία γραμμή οι Εμβιλά, Χουάνγκ και Μπουχαλάκης. Ο δε Ίνμπομ Χουάνγκ μπορεί να παίξει σε διπλό ρόλο. Είτε ως οκτάρι είτε ως δεκάρι. Θεωρητικά για τα άκρα υπάρχουν και οι επιλογές παικτών όπως οι Βαλμπουενά και Μπόουλερ, οι οποίοι πιθανότατα θα είναι στον πάγκο.

Η δοκιμή με τρεις πίσω

Υπάρχει όμως και το 3-5-2 που ξαναμπαίνει στην... καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ φαίνεται πως το είχε δοκιμάσει πριν το παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Καραμπάχ. Μία δοκιμή που έγινε με Τζολάκη στο τέρμα, άμυνα με Βρσάλικο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Σισέ και έξω δεξιά και έξω αριστερά τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ.

Τριάδα δηλαδή με τον Κροάτη - που έχει παίξει στόπερ σε σχήμα με τρεις πίσω - και Σισέ με Σωκράτη. Το γεγονός ότι υπήρξε αυτή η δοκιμή δείχνει πως ο Μίτσελ το σκέφτεται το 3-5-2 (ή το 3-4-3). Όχι βέβαια πως δεδομένα θα πορευθεί με αυτό το σχήμα αλλά πως το... ψάχνει. Όσον αφορά πάντως στη γραμμή κρούσης ακόμα και με το δεδομένο της τριάδας στα μετόπισθεν ο Μπιέλ συνεχίζει να είναι στα πρόσωπα που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για το παιχνίδι με τη Καραμπάχ.

Τα ονόματα της λίστας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Μαρσέλο, Μπόουλερ, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνκ, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μπιέλ, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.

* Ο Πασχαλάκης αντικαθιστά τον τραυματία Βατσλίκ.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα