Κορμπεράν: «Με κάποιες αλλαγές και παίζοντας επιθετικά με τον Απόλλωνα» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Κορμπεράν: «Με κάποιες αλλαγές και παίζοντας επιθετικά με τον Απόλλωνα» (vid)

bet365

Ο Κάρλος Κορμπεράν στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του.

'Ωρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό και τον Κορμπεράν. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης με στόχο τη νίκη - πρόκριση στη συνέχεια του Europa και τη φάση των ομίλων.

Ο Κορμπεράν από μέρους του επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για:

Το εάν θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με την 11άδα του πρώτου ματς: «Κάποιες αλλαγές ναι θα γίνουν. Κάποιοι άλλοι θα είναι ίδιοι. Το κριτήριο θα είναι οι 11 παίκτες να μπορούν να σταθούν (στο γήπεδο) από πλευράς αγωνιστικής και συναισθηματικής».

Το εάν έχει περάσει τη νοοτροπία που θέλει: «Η ομάδα πραγματικά κάνει βήματα και έχει κάνει βήματα. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε αλλά νομίζω πως τα βήματα που γίνονται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Τις διαφορές των 2 αγώνων: «Νομίζω ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να πάρει τη μπάλα και να παίξει επιθετικά. Και οι δύο το ίδιο θέλουμε. Και οι δύο ομάδες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε επιθετικά και από την άλλη ως προς το αμυντικό σκέλος να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα