Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης: Ψήφισε πόσοι και ποιοι θα προκριθούν απόψε (poll)

Newsroom
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης: Ψήφισε πόσοι και ποιοι θα προκριθούν απόψε (poll)

bet365

Λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες «μάχες» των ελληνικών ομάδων, το Gazzetta σάς καλεί να ψηφίσετε πόσοι και ποιοι εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στα play-offs του Europa League/Conference League.

Ημέρα... τελικών για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Με την «πλάτη» στον τοίχο από τους πρώτες αγώνες και τον ορατό κίνδυνο για ιστορικό χαμηλό σε βαθμολογική συγκομιδή για το ελληνικό ποδόσφαιρο στα rankings της UEFA, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός- Άρης καλούνται να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα για να πάρουν την πρόκριση στα play-offs του Europa League και του Conference League αντίστοιχα.

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν τελευταίοι χρονικά σέντρα στην Μπρατισλάβα με αντίπαλο τη Σλόβαν (21:30, Cosmotesports1HD), στη ρεβάνς του 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» και με διπλό θα εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία τουλάχιστον μέχρι τον χειμώνα. Στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού, θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για ευρω-όμιλο στα play-offs του Conference League με αντίπαλο τον νικητή του Ζρίνσκι-Τόμπολ.

Νωρίτερα (20:30, Cosmotesports2HD, Live Gazzetta), οι Πράσινοι δίνουν το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι εντός έδρας μετά από πέντε χρόνια και το κοινό τους αναμένεται να γεμίσει τη «Λεωφόρο» και να ωθήσει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ανατροπή του 2-0 από τη Σλάβια Πράγας επί τσεχικού εδάφους.

Ενδιάμεσα (21:00, NovasportsPrime, Live Gazzetta), με σύμμαχό του την αύρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Κιτρινόμαυροι του Χερμάν Μπούργος θα κληθεί να εκτελέσει μια αντίστοιχη αποστολή με το Τριφύλλι, αφού για να συνεχίσει στην Ευρώπη πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά το 2-0 στο Ισραήλ.

Loading...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα