Ιδιοκτήτης Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Δεν θέλω να πληρώσω άλλα πρόστιμα, σκέφτομαι να πουλήσω το κλαμπ»

Ιδιοκτήτης Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Δεν θέλω να πληρώσω άλλα πρόστιμα, σκέφτομαι να πουλήσω το κλαμπ»

Ιδιοκτήτης Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Δεν θέλω να πληρώσω άλλα πρόστιμα, σκέφτομαι να πουλήσω το κλαμπ»

bet365

O ιδιοκτήτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμοτρίκ έβαλε «φωτιές» στον Τύπο της Σλοβακίας και στους φίλους της ομάδας του, καθώς εξέφρασε την σκέψη του να «ξεφορτωθεί» το κλαμπ, λόγω των πολλών προστίμων που έχει πληρώσει για τις συμπεριφορές των οπαδών.

«Βόμβα» στη Σλόβαν Μπρατισλάβας λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Όπως σας έχει ενημερώσει το Gazzetta η πρωταθλήτρια Σλοβακίας είναι σε εξωαγωνιστική κρίση και τα εσωτερικά προβλήματα είναι ουκ ολίγα. Εκτός από την αυξανόμενη ένταση ανάμεσα στον Βλάντιμιρ Βάις sr. και τον αθλητικό διευθυντή, Ιβάν Κμοτρίκ jr. πλέον άνοιξε και ένα σημαντικό θέμα για το μέλλον του κλαμπ, καθώς ο ιδιοκτήτης του, Ιβάν Κμοτρίκ sr., δήλωσε ανοιχτά πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το κλαμπ!

Το τελευταία «φιρμάνι» της UEFA καλεί τους πρωταθλητές Σλοβακίας να πληρώσουν πρόστιμο 78.000 ευρώ για την συμπεριφορά τους στο ματς με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη ενώ η εξέδρα των οργανωμένων στο «Tehelné Pole» θα παραμείνει κλειστή στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (11/8), το οποίο σημαίνει χαμένα έσοδα για τον σύλλογο. Τα τελευταία χρόνια έχει πληρώσει ακριβά ουκ ολίγες φορές για τις συμπεριφορές των οπαδών της και αυτό έχει προκαλέσει την οργή της διοίκησης. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Κμοτρίκ sr. παραχώρησε δηλώσεις στο «sport24.pluska.sk» και τόνισε πως... βαρέθηκε να πληρώνει πρόστιμα και σκέφτεται να «ξεφορτωθεί» την ομάδα του.

«Αν μιλάμε για την παραμονή μου στη Σλόβαν, ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να φύγω είναι ότι πληρώνουμε συνεχώς πρόστιμα ή μας κλείνουν το γήπεδο. Είναι ήδη ανυπόφορο Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώνουμε πρόστιμα κάθε μέρα. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία γεγονότα, που με ανάγκασε να σκεφτώ ξανά να "ξεφορτωθώ" την Σλόβαν», ανέφερε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των Σλοβάκων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα