Βάις στο Gazzetta: «Σοκαρίστηκα με το 0-4 της Μακάμπι, πάμε να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό»

Βάις στο Gazzetta: «Σοκαρίστηκα με το 0-4 της Μακάμπι, πάμε να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο αρχηγός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις παραχώρησε δηλώσεις στο Gazzetta και μίλησε για τα δύσκολα ματς με τον Ολυμπιακό, το «σοκαριστικό» αποτέλεσμα με τη Μακάμπι Χάιφα και τις φορές που έφτασε κοντά στο να επιστρέψει στον Πειραιά.

Χωρίς τον αρχηγό της ταξίδεψε στην Ελλάδα η Σλόβαν Μπρατισλάβας για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League (4/8, 22:00). Ο Βλάντιμιρ Βάις χτύπησε στη γάμπα μόλις στο 3ο λεπτό της ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος και δεν είχε την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει τον αποκλεισμό από τους Ούγγρους. Ο διεθνής Σλοβάκος μεσοεπιθετικός εκτός από το ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ούτε στη ρεβάνς.

Ο Βάις μπορεί να αγωνίστηκε μόλις ένα εξάμηνο στον Πειραιά τη σεζόν 2013-14, καθώς τον Γενάρη πουλήθηκε με πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, όμως πρόλαβε να μάθει καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Ο διεθνής εξτρέμ παραχώρησε δηλώσεις στο Gazzetta και μίλησε για τα δύσκολα παιχνίδια με τους Πειραιώτες, το «σοκαριστικό» αποτέλεσμα με τη Μακάμπι Χάιφα και θυμήθηκε τις φορές που έφτασε κοντά στο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

weiss

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάντιμιρ Βάις:

Για την απουσία του από τα ματς με τον Ολυμπιακό: «Δυστυχώς δεν ταξίδεψα στην Ελλάδα και δεν θα παίξω στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, ούτε και στη ρεβάνς. Μακάρι να μπορούσα, αλλά δεν γίνεται. Κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατό».

Για την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι και την αντίδραση που περιμένει: «Σοκαρίστηκα κι εγώ όταν είδα το σκορ! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές. Και εμείς χάσαμε με 1-4 από τη Φερεντσβάρος, αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά μέχρι τα τελευταία λεπτά. Ήμασταν πολύ άτυχοι, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Γνωρίζουμε ότι αυτός ο γύρος, κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι πιο δύσκολος, επομένως πρέπει να τα δώσουμε όλα για να έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε».

Για το ερυθρόλευκο ρόστερ: «Ο Ολυμπιακός έχει μια δυνατή ομάδα με παίκτες με μεγάλη αξία, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους αντιμετωπίσουμε μέσα στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να τους... εκπλήξουμε με το παιχνίδι μας».

Για την ψυχολογία των συμπαικτών του μετά τον αποκλεισμό από τη Φερεντσβάρος: «Δεν ήμασταν τα φαβορί πριν από τους αγώνες με τη Φερεντσβάρος αλλά μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα εκτός έδρας (1-2), όλοι είχαν πολλές ελπίδες, ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Δυστυχώς χάσαμε και μας πλήγωσε πολύ. Αλλά αυτό είναι πια ιστορία. Μπορούμε να αλλάξουμε μόνο το μέλλον μας και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα από την Αθήνα. Φυσικά, θα χρειαστούμε λίγη τύχη, γιατί ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός».

Για το αν είχε φτάσει κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Ναι. Ο ατζέντης μου Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, μίλησε με τον κύριο Μαρικάνη μερικές φορές. Υπήρχε επίσης η πιθανότητα να πάω στο άλλο κλαμπ του, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ήταν λίγο περίπλοκο εκείνη τη στιγμή. Τώρα είμαι χαρούμενος στη Σλόβαν και δεν θέλω να φύγω. Θέλω να μείνω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω απλώς να είμαι υγιής, να παίζω και να απολαμβάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Τα αποτελέσματα θα έρθουν με αυτά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα