Ολυμπιακός: Τιμωρία της UEFA στη Σλόβαν Μπρατισλάβας πριν τα ματς με τους Πειραιώτες

Newsroom
Ολυμπιακός: Τιμωρία της UEFA στη Σλόβαν Μπρατισλάβας πριν τα ματς με τους Πειραιώτες

bet365

Κλειστή θα παραμείνει η εξέδρα των οργανωμένων οπαδών της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη ρεβάνς της 11ης Αυγούστου κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά από τιμωρία της UEFA.

Λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τους πρωταθλητές Σλοβακίας για τη συμπεριφορά μερίδας των οπαδών της στα παιχνίδια με την Φερεντσβάρος για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Η Σλόβαν θα αγωνιστιστεί στη ρεβάνς της Μπρατισλάβας (11/8) με την κερκίδα των οργανωμενών οπαδών να παραμένει κλειστή. Μάλιστα στην εξέδρα που φιλοξενούνται οι «Ultras» της ομάδας θα τοποθετηθεί πανό με μήνυμα κατά του ραστισμού. Σε αναστολή δύο ετών μπαίνει η απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων για ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι και συνεπώς η ομάδα του Βάις θα έχει τον κόσμο της στο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκτός αυτών οι Σλοβάκοι θα πληρώσουν πρόστιμο συνολικής αξίας 78.000 ευρώ, για ρήψη αντικειμένων και άναμμα καπνογόνων. Η Σλόβαν είναι πλέον υπότροπη και μελλοντικά κινδυνεύει με βαρύτερες ποινές.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα