Ολυμπιακός: Πως θα διαμορφωθεί η ευρωπαϊκή λίστα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πως θα διαμορφωθεί η ευρωπαϊκή λίστα

bet365

Οι Μανωλάς και Καρβάλιο αλλά και ο Ροντρίγκες είναι οι παίκτες που έχουν τον πρώτο λόγο για να μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου γνωστή την ευρωπαϊκή του λίστα.

Σε αυτή τη λίστα θα υπάρξουν τρεις νέες προσθήκες. Οι δύο αναμένεται να είναι των Μανωλά και Καρβάλιο ενώ μία γερή υποψηφιότητα θέτει και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Μανωλάς θα πρέπει να θεωρείται ο πιο σίγουρος απ' όλους ενώ αισθητές πιθανότητες έχει και ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Τέταρτος υποψήφιος είναι ο Φαντινγκά (ενώ υπάρχει και ο Μαμαντού Κανέ).

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίσουμε τη λίστα που είχε γνωστοποιήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 ο Ολυμπιακός για την Ευρώπη. Αυτή είχε ως εξής:

Λίστα Α:

Βατσλίκ, Τζολάκης

Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Λαλά, Μάρκοβιτς, Σισέ και Παπασταθόπουλος

Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε και Εμβιλά

Μασούρας, Λόπες, Ονιεκούρου, Βαλμπουενά και Βρουσάι

Ελ Αραμπί, Χασάν και Τικίνιο

Λίστα Β

Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Μαρίνος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης και Βοΐλης.

Από τη Λίστα Α εκτός θα είναι σίγουρα ο Μάρκοβιτς και ενώ εκτός είχε τεθεί μετά τη Λουντογκόρετς ο Σεμέδο (που πήγε στην Πόρτο). Off είχε τεθεί και ο Χασάν που είχε μεταγραφεί στην Κόνιασπορ.

Και φυσικά εάν αποχωρήσει ένας ή παραπάνω παίκτες εκ των Κούντε, Ονιεκούρου και Λόπες τότε θα βγει από τη λίστα και άλλος ποδοσφαιριστής. Για τον Φορτούνη ο στόχος είναι - όπως έχουμε αναφέρει ξανά - να είναι ετοιμοπόλεμος αρχές Φλεβάρη αλλά είναι αβέβαιο εάν θα μπορέσει να είναι στη λίστα. Οι αγώνες με την Αταλάντα έχουν προγραμματιστεί για 17/02 εκτός έδρας και 24/02 στο Καραϊσκάκη.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα