Ολυμπιακός: Πιθανό σενάριο το κεκλεισμένων με την Αντβέρπ!

Newsroom
Ολυμπιακός: Πιθανό σενάριο το κεκλεισμένων με την Αντβέρπ!

bet365

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν βελτιώνονται στο Βέλγιο, κάτι που κάνει αμφίβολη την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες στο ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Αντβέρπ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League!

Χωρίς κόσμο στις κερκίδες είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί το κρίσιμο για τον Ολυμπιακό παιχνίδι κόντρα στην Αντβέρπ στις 9 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Europa League.

Τα τελευταία δεδομένα επιδημιολογικής επιτήρησης στο Βέλγιο, σε συνδυασμό με την άφιξη της μετάλλαξης «Όμικρον» στη χώρα έχουν φέρει τις εγχώριες αρχές σε έντονη επιφυλακή για την αποφυγή της περαιτέρω μετάδοσης του ιού. Τίθεται λοιπόν ως πιθανό σενάριο ένα προσωρινό lockdown στα γήπεδα ώστε να περιοριστεί η διασπορά του COVID στην κοινότητα.

Ήδη οι αρχές της χώρας αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα ποδηλασίας για το Cyclo-cross World Cup, προγραμματισμένη για τις 13 Δεκεμβρίου στην πόλη της Αμβέρσας, ενώ χτες απαγορεύτηκε η είσοδος φιλάθλων σε κλειστούς χώρους για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά την στιγμή που η γειτονική στο Βέλγιο και σε παρόμοια επιδημιολογική κατάσταση Ολλανδία ανακοίνωσε την παράταση του lockdown στα γήπεδα για τουλάχιστον ακόμα τρεις εβδομάδες, ξεπερνώντας πια τον ένα μήνα που τα γήπεδα της χώρας παραμένουν σφραγισμένα.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στη νοκ-άουτ φάση του Europa League, όμως το ματς στο Βέλγιο κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι για τους «ερυθρόλευκους». Και αυτό γιατί οι Πειραιώτες με νίκη στην Αμβέρσα και ταυτόχρονα ήττα της Άιντραχτ από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, προκρίνονται ως πρώτοι και αποφεύγουν την φάση των «32», περνώντας κατευθείαν σε αυτή των «16» της διοργάνωσης.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα