Ο πολύπειρος Ματέου Λαόθ στο Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και ο Ολλανδός Χίγκλερ στο Σλόβαν-ΠΑΟΚ

Newsroom
Ο πολύπειρος Ματέου Λαόθ στο Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και ο Ολλανδός Χίγκλερ στο Σλόβαν-ΠΑΟΚ

bet365

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με Φενέρμαχτσε και Σλόβαν Μπρατισλάβας, αντίστοιχα, στην Ευρώπη.

Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (25/11, 22:00, Cosmote Sport 2HD, Live Gazzetta) , ορίστηκε ο πολύπειρος Ισπανός, κατηγορίας Elite στην UEFA, Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ. Ο 44χρονος ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντέβις, Παλομάρ, 4ος ο Λάτρε και στο VAR οι Ερνάντεθ, Μαγκάν.

Στο παρελθόν έχει σφυρίξει ξανά παιχνίδι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα κόντρα στην Ομόνοια (0-0) για τα περσινά Play Off του Champions League και απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) το 2015.

Στην αναμέτρηση Σλόβαν Μπρατισλάβα – ΠΑΟΚ στη Σλοβακία την ερχόμενη Πέμπτη (25/11, 19:45, Cosmote Sport 3HD, Live Gazzetta), η UEFA όρισε τον Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Έρβιν Ζέιστρα και Μάριο Ντικς. Παράλληλα, ο τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σάντερ Φαν Ντε Έικ. Ο 36χρονος διαιτητής έχει βρεθεί ξανά στο δρόμο ελληνικής ομάδας, μιας και ήταν η «σφυρίχτρα» στο Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα