Ολυμπιακός - Άιντραχτ: Ο προπονητής Όλιβερ Γκλάσνερ παραδέχτηκε το λάθος του να κλωτσήσει τη μπάλα (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός - Άιντραχτ: Ο προπονητής Όλιβερ Γκλάσνερ παραδέχτηκε το λάθος του να κλωτσήσει τη μπάλα (vid)

bet365

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ, παραδέχτηκε το λάθος του να κλωτσήσει με δύναμη τη μπάλα στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά χαριτολογώντας ανέφερε πως θα μπορούσε να τη βρει καλύτερα.

Στο 68ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός - Άιντραχτ (νίκη των φιλοξενούμενων με 2-1), ο Σο έκανε διαγώνια κάθετη πάσα προς τον Λίντστρομ, η οποία όμως έφτασε στον Λαλά, καθώς ούτε ο Τσάντλερ κατάφερε να γίνει κάτοχής της. Ο κακός τρόπος με τον οποίο επιτέθηκε η γερμανική ομάδα έβγαλε από τα ρούχα του τον προπονητή Όλιβερ Γκλάσνερ, ο οποίος μόλις είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του, την κλώτσησε με δύναμη προς το μέρος όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Η κίνησή του εξόργισε τον κόσμο, με αποτέλεσμα να δεχτεί γιουχαΐσματα και ακολούθως κίτρινη κάρτα από τον Λευκορώσο διαιτητή Αλεξέι Κουλμπάκοβ. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Αυστριακός προπονητής ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση και απάντησε: «Φυσικά δεν ήταν σωστό». Στη συνέχεια, όμως, ανέφερε χαριτολογώντας: «Θα μπορούσα να την είχα κλωτσήσει καλύτερα, αλλά γλίστρησα...».

Ο 47χρονος πρώην προπονητής της Βόλφσμπουργκ έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε 15 παιχνίδια.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα