Ολυμπιακός: Το post της απόγνωσης του Ρέαμπτσιουκ μετά το χτύπημα που δέχτηκε

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Το post της απόγνωσης του Ρέαμπτσιουκ μετά το χτύπημα που δέχτηκε

bet365

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ανέβασε στο instagram το video με το σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Μπάρκοκ και εξέφρασε την απόγνωσή του που δεν αποβλήθηκε ο Μαροκινός.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-2 από την Άιντραχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη αν στο 29' ο Λευκορώσος διαιτητής Αλεξέι Κουλμπάκοβ έδειχνε κόκκινη στον Μαροκινό Άιμεν Μπάρκοκ για το σκληρό μαρκάρισμα στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Επρόκειτο για το σημείο στο οποίο το VAR δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο οι διαιτητές να ζητήσουν συγγνώμη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την απόφαση να δοθεί κίτρινη και όχι κόκκινη στον 23χρονο, όπως ανέφεραν στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρέαμπτσιουκ έφυγε από το γήπεδο κουτσαίνοντας. Πονούσε πολύ από το χτύπημα του Μπάρκοκ και απορούσε πώς είναι δυνατόν να μην λειτουργούσε το VAR και να μην αποβλήθηκε ο ακραίος μπακ χαφ της Άιντραχτ. Μάλιστα ο Μολδαβός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έσπευσε να ανεβάσει στο instagram το video από τον τραυματισμό του και αρκέστηκε να σχολιάσει: «Nothing to say». Δηλαδή: «Χωρίς λόγια».

Ο Ρέαμπτσιουκ έκανε την Παρασκευή (5/11) θεραπεία και μένει να φανεί ποιο θα είναι το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα.

Το ίδιο video ανέβασε και ο Ρόνι Λόπες στο instagram, ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε: «Δεν ήταν αυτό κόκκινη κάρτα;».

Ρομαό στο Gazzetta: «Η αποχώρηση Λεμονή είναι ο λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα