Ολυμπιακός: Το προβάδισμα σε σχήμα με Εμβιλά, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το προβάδισμα σε σχήμα με Εμβιλά, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα θα ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του Μπουχαλάκη και φαίνεται πως θα ποντάρει σε ένα κέντρο με Εμβιλά και τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά.

Παρά το γεγονός πως οι Μπουχαλάκης και Κούντε είναι στους 22 για το Ολυμπιακός - Αϊντραχτ θεωρείται δύσκολο ο Πέδρο Μαρτίνς να ρισκάρει με τον Κρητικό ή να βάλει βασικό τον Καμερουνέζο.

Οπότε οι περισσότερες εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι θα προσεγγίσει το ματς με την Αϊντραχτ με τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά στο κέντρο και πιο μπροστά τους νεαρό Αγκιμπού. Τον Αγκιμπού που είναι το... τρεχαντήρι του Πορτογάλου.

Για την άμυνα το προβάδισμα το έχουν οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπα και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Για το κέντρο θα είναι ο Εμβιλά με τους δύο Αφρικανούς, στο ένα... φτερό θα πάει ο Μασούρας και από εκεί και πέρα μένει να φανεί εάν ο Ελ Αραμπί - που παραμένει το φαβορί - επιλεγεί για βασικός και όχι ο Τικίνιο και ποιος εκ των Ονιεκούρου - Λόπες θα είναι ο έτερος ακραίος επιθετικός. Σε σχέση με τις δοκιμές του πάντως ο Μαρτίνς έδειξε εκεί ότι το προβάδισμα για το βασικό σχήμα πάει στους Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου και λιγότερο τους Τικίνιο και Λόπες.

Επί των αγωνιστικών θεμάτων ο Σισέ είναι τιμωρημένος και άρα εκτός, όπως off είναι και οι Καρμπόβνικ και Μάρκοβιτς ενώ φυσικά ο Μπουχαλάκης δεν προκύπτει να είναι στο 100%. Η λογική σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγάλει ένταση, νεύρο, πάθος και καλά τρεξίματα απέναντι σε μία γερμανική ομάδα που παίζει σε πολύ ανεβασμένους ρυθμούς από τη μέση και μπροστά. Και ας έχει απουσίες η Αϊντραχτ όπως των Κόστιτς και Πασιένσια. Σε τέτοιες περιπτώσεις παίκτες με την ταχύτητα και τη δύναμη των Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά χρειάζονται.

Οι τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς πάντως για την 11άδα θα ληφθούν σήμερα Πέμπτη. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι για το ματς με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης για το Europa: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα