Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες των Ονιεκούρου και Λόπες για την 11άδα με Αϊντραχτ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες των Ονιεκούρου και Λόπες για την 11άδα με Αϊντραχτ

bet365

Οι δύο ακραίοι επιθετικοί προσπαθούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για να είναι στο βασικό σχήμα στο Ολυμπιακός - Αϊντραχτ Φρανφκούρτης.

Ονιεκούρου ή Λόπες για βασικός; Ή μήπως κανένας εκ των δύο; Είναι ένα καλό ερώτημα για τον Πέδρο Μαρτίνς και την 11άδα του για το Ολυμπιακός - Αϊντραχτ (Πέμπτη, 19.45 στο Καραϊσκάκη) με τους δύο εξτρέμ πάντως να έχουν τις πιθανότητές τους.

Μία 11άδα που έχει αρκετά πρόσωπα ως φαβορί για να ξεκινήσουν βασικοί. Στην άμυνα οι Βατσλίκ, Μπα, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ και πιθανώς ξανά ο Λαλά. Για το κέντρο οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά είτε σε 4-3-3 είτε σε 4-2-3-1. Εάν το σχήμα είναι 4-2-3-1 τότε ο Αγκιμπού να είναι το δεκάρι. Εάν είναι το 4-3-3 να παίζει πιο πίσω.

Τώρα για το 4-2-3-1 στο ένα... φτερό το φαβορί είναι ο Μασούρας και για φορ τον πρώτο λόγο έχει ο Ελ Αραμπί. Άρα μένει μία θέση για να... κονταροχτυπηθούν οι Ονιεκούρου και Λόπες με τον Πορτογάλο να έχει αφήσει πιο καλές εντυπώσεις το τελευταίο διάστημα. Όσο για το 4-3-3; Πάλι θα υπάρξει μία θέση για διεκδίκηση στο ένα άκρο της επίθεσης. Ο Βρουσάι υπό τις παρούσες συνθήκες θα είναι αουτσάιντερ για βασικός (κάτι που ισχύει και για τον Βαλμπουενά), όπως αουτσάιντερ σε σχέση με τον Λόπες μπορεί να είναι και ο Ονιεκούρου.

Επιπλέον υπάρχει και η εκδοχή εφόσον δεν προλάβει το ματς ο Ανδρέας Μπουχαλάκης - πράγμα που είναι το πιο πιθανό - να πάει στο κέντρο ο Κούντε και στα άκρα ο Αγκιμπού Καμαρά, που όμως είναι κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν συγκεντρώνει και τόσες πολλές πιθανότητες. Κατά τα λοιπά εάν ο Μαρτίνς αλλάξει τον Λαλά στο δεξί άκρο της άμυνας λόγω της εικόνας του στο Αγρίνιο (και αυτό το σενάριο δεν είναι τόσο πιθανό) υπάρχουν οι Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ ως επιλογές.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για την Τετάρτη

Τετάρτη 3/11

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

18:30 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον Ρέντη (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα