Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σκέφτεται τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Φρανκφούρτης

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σκέφτεται τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Φρανκφούρτης

bet365

Παρότι δοκιμές δεν έχει κάνει ακόμα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές για το ματς της Πέμπτης με την Αϊντραχτ σε σύγκριση με το παιχνίδι στη Γερμανία.

Οι έντεκα της ομάδας του Ολυμπιακού για το ματς στη Φρανκφούρτη ήταν οι: Βατσλίκ - Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μπουχαλάκης - Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας - Ελ Αραμπί. Μπορείτε να δείτε πιο κάτω και πως ήταν η διάταξη από τα επίσημα social media των Πειραιωτών.

Συγκριτικά με αυτούς τους έντεκα παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται σχήμα με δύο διαφοροποιήσεις: η πρώτη εκείνη του Μπα αντί του τιμωρημένου Παπέ Σισέ. Η 2η αφορά την κάλυψη του Μπουχαλάκη που εκτός απροόπτου θα είναι εκτός.

Η εκδοχή στο 4-2-3-1 μπορεί να είναι με Βατσλίκ τέρμα, άμυνα με Λαλά, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Εμβιλά, Μ. Καμαρά και δεκάρι τον Α. Καμαρά. Στα άκρα Μασούρα με έναν εκ των άλλων διαθέσιμων εξτρέμ και φορ ο Ελ Αραμπί. Η δεύτερη... ανάγνωση είναι εάν επιλεγεί ο Κούντε στο κέντρο και μετατεθεί ο Α. Καμαρά στα άκρα. Η μίνι έκπληξη πάντως θα είναι να ξεκινήσει βασικός ο Ονιεκούρου ή ο Λόπες.

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να δούμε ο Ολυμπιακός να πηγαίνει σε διάταξη 4-3-3 με Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά και Εμβιλά στο κέντρο. Ο Μπουχαλάκης πιθανότατα - όπως προαναφέραμε - δεν θα προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης. Ο Μαρτίνς ποντάρει στο ότι οι Σωκράτης και Εμβιλά θα είναι στο 100%.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα