Ολυμπιακός: Ετοιμος για Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Ετοιμος για Φενέρμπαχτσε

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, με τον Εμβιλά να είναι στην αποστολή αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (29/9), ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πόλη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε (30/9, 19.45, Cosmote Sport 3) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, η ομάδα γευμάτισε και αμέσως μετά θα πετάξει για την Τουρκία.

Ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Μαρτίνς είναι ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος έχει ακόμη ενοχλήσεις στο πόδι και συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί κι έτσι θα κριθεί την τελευταία στιγμή το αν θα παίξει ή όχι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα