Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός: Ετοιμος για ομίλους ο πρωταθλητής

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός: Ετοιμος για ομίλους ο πρωταθλητής

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός: Ετοιμος για ομίλους ο πρωταθλητής

bet365

Απόψε, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη ρεβάνς του 3-0 στο Φάληρο, με τους πρωταθλητές να θέλουν να μπουν στους ομίλους του Europa League με ακόμα μία νίκη.

Σήμερα (21.45, MEGA και NS Prime, live Gazzetta), ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει άλλη μία νίκη και να μπει στους ομίλους του Europa League, όπου στόχος του είναι να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.

Αν δεν αυτοκτονήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και προκριθούν τελικά, οι προκρίσεις των Σάλτσμπουργκ και Μπενφίκα θα τους φέρουν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση του Europa League (Παρασκευή, 13.00, COSMOTE SPORTS TV 1).

Όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα, ο Πέδρο Μαρτίνς για πρώτη φορά στα προκριματικά έχει τέτοια υπεροπλία.

Στο βασικό σχήμα, που αναμένεται να είναι 4-2-3-1 θα δούμε λογικά τους:

Βατσλίκ στο τέρμα και στην άμυνα τους Λαλά, Σισέ - Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ.

Στον άξονα θα είναι οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και μπροστά τους ο Αγκιμπού Καμαρά. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Ονιεκούρου και Βαλμπουενά και φορ ο Ελ Αραμπί. Επίσης είναι πιθανό ο Ρόνι Λόπες να παίξει ως αλλαγή.

Για την Σλόβαν, ο κόουτς Βάις δεν υπολογίζει τους Σούλα (τερματοφύλακας), Αμπένα (στόπερ).

Ωστόσο, επιστρέφει στα πλάνα του ο Ντε Μάρκο (στόπερ) και εκτός παραμένουν οι Χόλμαν (χαφ), Μεντβέντεβ (δεξί μπακ), Λόβατ (αριστερό μπακ-χαφ) και Ρατάο (επιθετικός).

Οπότε στο 4-2-3-1 του θα δούμε τους:

Τσόβαν στο τέρμα και στην άμυνα θα είναι οι Πάουστσεκ, Κάσια, Ντε Μάρκο, Μποζίκοβ. Στα χαθ θα είναι οι Ντε Καμπς, Κανκάβα και η τριάδα πίσω από τον επιθετικό Τσάβριτς θα αποτελείται από τους Βάις, Ραμπιού και Τσμρχαλ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα