O Γιαν Μπορίλ έβαλε «τέλος» στο φλερτ με τον ΠΑΟΚ

O Γιαν Μπορίλ έβαλε «τέλος» στο φλερτ με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο αρχηγός της Σλάβια Πράγας με δηλώσεις του παραμονές του αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας έβαλε τέλος στην υπόθεση μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για μένα αλλά μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο, αποφάσισα να μείνω», ανέφερε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Σλάβια Πράγας, ο αρχηγός της, Γιαν Μπορίλ, βάζοντας οριστικά τέλος στις συζητήσεις και τις επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα με τους «ασπρόμαυρους» για τη μεταγραφή του.

Ο «Δικέφαλος» περιμένει την Πέμπτη (26/8) στη Θεσσαλονίκη τον Σίντκλεϊ Φερέιρα για να κλείσει την «τρύπα» στο αριστερό άκρο, με τον Μπορίλ να φτάνει αρκετά κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά να μην προχωρούν οι συζητήσεις όταν οι Τσέχοι ανέβασαν υπερβολικά τις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του 30χρονου αρχηγού της ομάδας τους.

Ο Μπορίλ μπορεί να εμφανίστηκε ενοχλημένος από την στάση των παραγόντων της Σλάβια, ωστόσο δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα και τελικά να ετοιμάζεται να αγωνιστεί την Πέμπτη (26/8) κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας για τα playoffs του Europa League.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα