«Συναγερμός» από τον προπονητή της Σλόβαν ενόψει Ολυμπιακού: «Θέλουμε 4-5 παίκτες, μείναμε με 18»

Δημήτρης Σαμόλης
«Συναγερμός» από τον προπονητή της Σλόβαν ενόψει Ολυμπιακού: «Θέλουμε 4-5 παίκτες, μείναμε με 18»

bet365

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλαντιμίρ Βάις, ζήτησε άμεσα ενίσχυση για την ομάδα του λίγες μέρες πριν από τον Ολυμπιακό, καθώς υποστήριξε ότι έχει διαθέσιμους μόλις 18 παίκτες!

Λίγες ημέρες προτού η Σλόβαν Μπρατισλάβας αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τα play off του Europa League, ο προπονητής της Βλαντιμίρ Βάις κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ομάδα του. Ο 56χρονος τεχνικός, πατέρας του πρώην «ερυθρόλευκου» Βάις, ο οποίος κι αυτός ανήκει στη Σλόβαν και θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, υποστήριξε ότι η Σλόβαν χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση!

Στο παιχνίδι εναντίον της Λίνκολν, το αντίστοιχο Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός, ο Αργεντινός αμυντικός, Βέρνον ντε Μάρκο, κλώτσησε τη μπάλα ενώ είχε κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον Ουκρανό διαιτητή Μίκολα Μπαλάκιν. Αυτή η εξέλιξη εξόργισε τον προπονητή της Σλόβαν, ο οποίος παράλληλα έχει τραυματίες τους αμυντικούς Γιούρι Μεντβέντεβ, Μιέντι Αμπέν και Λούκας Λόβατ, αλλά και τον μέσο Νταβίντ Χόλμαν.

Ο Βάις δήλωσε: «Έχουμε μόλις τέσσερις αμυντικούς για τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Πρέπει να πάρουμε παίκτες και στην άμυνα και στη μεσοεπιθετική γραμμή. Έχουμε μόλις 18 παίκτες. Ο Ντε Μάρκο έχει αποβληθεί, ο Νταβίντ Στρέλετς αποχωρεί, έχουμε πρόταση για τον Ραφαέλ Ρατ. Πρέπει να πάρουμε 4-5 παίκτες. Το πρόγραμμα το φθινόπωρο θα είναι απαιτητικό και αν δεν κάνουμε κάτι, αυτή η ομάδα δεν θα αντέξει. Θα χάσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ας το παραδεχτούμε, στη μεταγραφική περίοδο κοιμηθήκαμε! Δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά της Σλοβακίας που θα μπορούσαν να ταιριάξουν αμέσως στη Σλόβαν. Είμαστε λίγοι και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ήρθα στη Σλόβαν με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη για να τον βοηθήσω. Είχα την αυτοπεποίθηση να αλλάξω κάτι, να χτίσω και να κερδίσω. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια ποδοσφαιρική άποψη όπως εγώ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σλόβαν την Πέμπτη (19/8, 22.00) και η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 26 του μήνα (21.45) στη Μπρατισλάβα. Όποιος προκριθεί θα μπει στους ομίλους του Europa League.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα