Τελικός Conference League: Οι Βαλβέρδε και Σίλβα θα δουν από κοντά το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Ο Βαλβέρδε

bet365

Δύο παλιοί και σημαντικοί για την πορεία τους προπονητές των Πειραιωτών θα δώσουν το παρών στο Ολυμπιακός - Φιορεντίνα το βράδυ της Πέμπτης.

Με βάση τα όσα γίνονται γνωστά από το ρεπορτάζ οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Μάρκο Σίλβα θα παραστούν στο Ολυμπιακός - Φιορεντίνα το βράδυ της Τετάρτης. Δύο προπονητές που άφησαν τη σφραγίδα τους στους Πειραιώτες αναμένεται να δουν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Conference League (στην OPAP Arena στις 22.00). Ο Βαλβέρδε είναι εκτός και των άλλων και πολύ καλός φίλος με τον Μεντιλίμπαρ.

Γενικότερα πάντως στο γήπεδο της ΑΕΚ για τον τελικό αυτόν θα είναι ένας σημαντικός αριθμός παλιών προπονητών και παικτών για τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός που έκανε τις κινήσεις του για να διασφαλίσει τις σουίτες για τον σύλλογο στον συγκεκριμένο αγώνα τις ήθελε και για τους προσκεκλημένους που θα έχει. Συνολικά πάνω από 40 άτομα τον αριθμό (είτε βετεράνοι είτε παλιοί προπονητές) θα είναι στην ιστορική αυτή αναμέτρηση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα