Τελικός Conference League: «Λάμψη» από αρκετούς Legends του Ολυμπιακού στο ματς με τη Φιορεντίνα

Ο Τσόρι

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει καλέσει αρκετούς παλιούς προπονητές και σπουδαίους παίκτες του ενώ ο Σύνδεσμος Βετεράνων θα έχει μία ομάδα 30 σημαντικών παικτών στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός από μέρους του έχει στείλει ήδη προσκλήσεις σε παλιούς προπονητές του και παίκτες του. Ορισμένα από τα ονόματα που έχουν - σύμφωνα με πληροφορίες - κληθεί για τη μεγάλη αναμέτρηση της 29ης Μαϊου (στην OPAP Arena για το Conference League) είναι αυτά των Ερνέστο Βαλβέρδε (που ειδικά για τον Βαλβέρδε το ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός να είναι σε αυτό το ματς), Πέδρο Μαρτίνς, Φουστέρ, Τσόρι, Ρομπέρτο και Μιραλάς. Φυσικά έχουν κληθεί και πολλοί ακόμα. Υπάρχουν ήδη μεγάλοι παίκτες της ομάδας όπως οι Ζιοβάνι και Φουστέρ που έχουν στείλει τα μηνύματά τους.

Επρόκειτο να προσκληθούν και παίκτες όπως οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ζεβλάκοφ, Πάντελιτς και Τζόρτζεβιτς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται στη χώρα μας για τον αγώνα αυτόν παλιοί παίκτες των Ερυθρόλευκων όπως οι Ραφίνια και Γκιγιέρμε. Εντός της ημέρας του τελικού πάντως ο Ολυμπιακός αναμένεται να επισημοποιήσει το ποιοι θα είναι στον τελικό και να επιβεβαιώσει το ποιοι έχουν προσκληθεί.

Ξεχωριστές προσκλήσεις έχει κάνει και ο Σύνδεσμος Βετεράνων των Πειραιωτών σε παίκτες όπως οι Χατζίδης, Αναστόπουλος, Αλεξανδρής και αρκετοί ακόμα. Μάλιστα μία ομάδα 30 Βετεράνων έχουν ήδη τις προσκλήσεις τους για το ματς αυτό και μέσα σε αυτήν είναι οι Χατζίδης, Αναστόπουλος, Αλεξανδρής, Λουτσιάνο και αρκετοί ακόμα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα