Ολυμπιακός: Ο Ορτέγα πάει για βασικός στον τελικό

Ολυμπιακός: Ο Ορτέγα πάει για βασικός στον τελικό

Ο Ορτέγα

bet365

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ εξακολουθεί να αποτελεί Νο1 επιλογή του κόουτς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό ω προς στον τελικό της 29ης Μαϊου με τη Φιορεντίνα.

Day 2 σήμερα Παρασκευή ως προς τις τελευταίες χρονικά προπονήσεις των Πειραιωτών με την αρχή να γίνεται το πρωί της Πέμπτης. Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν προς ώρας νεότερα αγωνιστικά ζητήματα και έτσι εύχονται άπαντες να πορευθούν έως τον τελικό της 29ης Μαϊου με τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena για το Conference League.

Σε πρώτη φάση τα ερωτηματικά δεν δείχνουν να είναι πολλά ως προς την 11άδα του Ολυμπιακού. Σε ένα εξ αυτών ο Ορτέγα παραμένει Νο1 φαβορί για τη θέση του αριστερού μπακ (έναντι άλλων λύσεων όπως ο Ρίτσαρντς) ενώ έξτρα λύσεις για τον Βάσκο τεχνικό για το κέντρο και την επίθεση είναι αυτές των Ορτα και Γιόβετιτς αλλά και του Μασούρα.

Μία βασική εκδοχή συνεχίζει να είναι αυτή του 4-3-3 και σε μία τέτοια περίσταση οι Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί έχουν τον πρώτο λόγο για τη γραμμή κρούσης. Από εκεί και πέρα σε επίπεδο άλλων προσώπων οι Τζολάκης, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Εσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο είναι οι παίκτες με το σαφές προβάδισμα για τη βασική 11άδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα