ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκαν Μινιολέ, Όλσεν και Νίλσεν για την Κλαμπ Μπριζ (vids)

Η τελευταία προπόνηση της Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα

bet365

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Κλαμπ Μπριζ, με τους Μινιολέ, Όλσεν και Νίλσεν να μην συμμετέχουν στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Κλαμπ Μπριζ ολοκλήρωσε την προετοιμασία τηςγια τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποποιείται το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Σιμόν Μινιολέ ήταν θεατής κατά τη διάρκεια της προπόνησης, επομένως, ο Νορντίν Γιάκερς θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. Επίσης, δεν προπονήθηκαν οι Αντρέας Σκοβ Ολσεν και Κάσπερ Νίλσεν, αντίθετα ο Ντένις Οντόι έδωσε το παρών, ενώ ο Γιόρνε Σπίλερς προπονήθηκε φορώντας προστατευτική μάσκα.

Να θυμίσουμε ότι από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μέχελε, Ντε Κάιπερ και Τιάγκο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βέλγοι στο ματς της Τούμπας κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Γιάκερς. με τους Μέγιερ, Σάμπε, Ορντονιέζ να είναι δεδομένο πως θα αποτελέσουν τους τρεις από τους τέσσερις στην άμυνα. Θέση στην αμυντική γραμμή διεκδικούν και οι Σπίλερς-Μπογιάτα.

Ο Ονιεντίκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα σε ρόλο αμυντικού μέσου, πιο μπροστά θα παίξει ο Φεντλέσεν, ενώ στις βασικές επιλογές απ’ ότι φαίνεται θα βρεθεί και ο αρχηγός Φανάκεν. Οι Νούσα, Σκόρας και Γιούτγκλα θα αποτελέσουν τη γραμμή κρούσης της Κλαμπ Μπριζ.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα