ΠΑΟΚ: Καταγγελία για φαινόμενα αισχροκέρδειας - Εισιτήριο της ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ έφτασε να πωλείται 350 ευρώ!

Η θύρα 4 στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

bet365

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε φαινόμενα αισχροκέρδειας από διάφορες σελίδες μεταπώλησης εισιτηρίων. Τα «μαγικά χαρτάκια» της ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ έφτασαν να πωλούνται στη δεκαπλάσια τιμή.

Οι παλαιότεροι φίλαθλοι θυμούνται τη δεκαετία του ’70 και του ’80 το φαινόμενο της «μαύρης αγοράς», με τους περίφημους μαυραγορίτες έξω από τα γήπεδα και σε κεντρικά σημεία των πόλεων να προσπαθούν να πουλήσουν εισιτήρια ποδοσφαιρικών αγώνων σε εξωφρενικές τιμές.

Από την στιγμή όπου τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από μία ώρα, για την Τούμπα των 28.703 θέσεων, η «μαύρη αγορά» πήρε φωτιά…

Αυτή τη φορά, όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά μέσω διάφορων σελίδων μεταπώλησης εισιτηρίων, που επιδίωξαν να εκμεταλλευτούν τον ενθουσιασμό του «ασπρόμαυρου» κοινού για τη ρεβάνς και τα πουλούσαν στη «μαύρη αγορά» του διαδικτύου, με επιβάρυνση επτά έως δέκα φορές της αρχικής τιμής.

Εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στη διαδικασία να αγοράσουν εισιτήρια, με κάποια εξ αυτών να φτάνουν να πωλούνται στα 350 ευρώ!

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (16/4) υπήρξαν δεκάδες καταγγελίες που είχαν ως αποδέκτη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την παρέμβαση των ανθρώπων της διοίκησης να είναι άμεση κα αποτελεσματική, αφού έβαλε ένα τέλος στα φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα