Ζάχαβι: «Είναι πραγματικά ντροπή, δεν παίζεις έτσι κόντρα σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Έραν Ζάχαβι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, παρά το υπέρ 4-1 της ομάδας του από το Φάληρο.

Ένα μεγάλο σοκ υπέστη η Μακάμπι Τελ Αβίβ στις τάξεις της μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Conference League όπου παρότι είχε νικήσει με 4-1 στο Φάληρο, ηττήθηκε με 6-1 στη Σερβία.

Ο Έραν Ζάχαβι αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι και στον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού και στάθηκε στους λόγους που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά είπε: «Είναι μια τεράστια απογοήτευση για εμάς. Ήρθαμε εδώ με ένα τεράστιο πλεονέκτημα, αλλά απλά δεν εμφανιστήκαμε. Αυτοί βρίσκονταν σε όλο το γήπεδο και εμείς δεν ήμασταν εκεί. Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς μετά από 10 λεπτά και αυτό χάλασε τα σχέδιά μας, Μετά ο Μίλσον τραυματίστηκε και τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο.

Είναι πραγματικά κρίμα γιατί δεν χρειαζόταν να έχουμε δεχθεί τρία γκολ και είχα την αίσθηση ότι όλοι θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι όσο το δυνατόν συντομότερα. Δεν μπορεί κανείς να παίξει έτσι απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι πραγματική ντροπή».

Για την πορεία: «Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι με την πορεία που κάναμε από το καλοκαίρι μέχρι τώρα, καθώς αυτό ήταν ένα μακρύ ταξίδι με πολλές πτήσεις. Ήταν στα χέρια μας (η πρόκριση) και την αφήσαμε να γλιστρήσει, γι' αυτό είναι τόσο οδυνηρό».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα