Κλήρωση των «16» του Conference League: Οι έδρες και ημερομηνίες των αγώνων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Ολυμπιακός την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Διαβάστε το πότε και που θα γίνουν τα σημαντικά αυτά παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων.

Όπως αναφέραμε και στο κείμενο με την κλήρωση, η κληρωτίδα δεν ήταν και τόσο αρνητική όσον αφορά τους αντιπάλους στους «16» του Conference League. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να περάσει το εμπόδιο της δυνατής, αλλά σίγουρα όχι ανίκητης Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να προκριθεί στα προημιτελικά και ο Ολυμπιακός αυτό της σαφώς πιο αδύναμης αλλά επικίνδυνης Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πάμε τώρα να δούμε το πότε και που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των δύο ζευγαριών. Θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι που ξέρουμε σίγουρα και τις δύο έδρες. Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στο Ζάγκρεμπ, ενώ η ρεβάνς στις 14 του ίδιου μήνα στην Τούμπα.

Και λέμε το ζευγάρι που ξέρουμε σίγουρα, καθώς στο άλλο δεν είναι γνωστή ακόμα η έδρα. Οι ομάδες από το Ισραήλ σε όλα τα αθλήματα δεν αγωνίζονται στην χώρα τους στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις τους. Η Μακάμπι το τελευταίο της παιχνίδι το έπαιξε στην Σερβία στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η συγκεκριμένη έδρα θα είναι και αυτή που θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι πως το πρώτο παιχνίδι στις 7/3 θα γίνει στο Καραϊσκάκης και η ρεβάνς στις 14 Μαρτίου είτε Σερβία, είτε κάπου αλλού που θα έχουν ως έδρα οι Ισραηλινοί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα