Μεντιλίμπαρ: «Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι αλλά πιθανόν να δείτε κάποια αλλαγή, η Σεβίλλη μου θυμίζει πολύ τον Ολυμπιακό»

Ελλάδα

bet365

Για το παιχνίδι κόντρα στη Φερεντσβάρος και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ - ΝΟΤΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στην τακτική προσέγγιση που έχει, στους παίκτες που θα παίξουν αλλά και στο πόσο έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την ρεβάνς κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Για το αν η Βουδαπέστη είναι γούρικη: «Μου θυμίζει πολλά η μέρα εκείνη. Η Σεβίλλη μου θυμίζει πολύ τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Αύριο δεν παίζουμε τελικό αλλά μία πρόκριση. Οι παίκτες μας έχουν ποιότητα. Όσο πιο συγκεντρωμένοι είμαστε τόσο πιο κοντά θα είμαστε στην πρόκριση».

Τι ακόμα καλύτερο χρειάζεται ο Ολυμπιακός τακτικά: «Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο και να πίεσε να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Να μπούμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο αύριο και να τον υποχρεώσουμε στο δικό μας παιχνίδι, τότε θα γίνει δύσκολο το παιχνίδι τους. Αν τους αφήσουμε να έρθουν σε εμάς τότε θα μας δυσκολέψουν. Είμαι ένας προπονητής που δεν μου αρέσει να αμύνομαι πίσω αλλά μπροστά. Εάν τα κάνουμε αυτά τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τον αντίπαλο. Ως προπονητής θέλω η ομάδα μου να αμύνεται ψηλά. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα».

Σε ερώτηση του Gazzetta, αν έχει καταλήξει πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φερεντσβάρος: «Θα δείτε αύριο. Μένει μία προπόνηση που μπορεί να σου αλλάξουν τα πλάνα. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν αύριο. Πιθανόν να δείτε κάποια αλλαγή αλλά έχω πάρει τις αποφάσεις μου».

Για την άμυνα ψηλά που ζητάει: «Είναι μία ιδέα που έχω προπονητής, να παίζω άμυνα πιο ψηλά. Όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να με ακολουθήσει πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές όλοι και προσαρμόζονται γρήγορα. Το ευχάριστο είναι πως τα προηγούμενα παιχνίδια όλοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στην ιδέα αυτή».

Για το πώς θα περιέγραφε το ματς: «Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό για εμάς και τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες προτιμούν να παίξουν σε ένα καυτό γήπεδο. Προερχόμαστε από ένα τέτοιο γήπεδο όπως της Θεσσαλονίκης. Οι παίκτες μας δεν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση θα πρέπει να το συνηθίσουμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα