Λίνγκμαν: «Εχουμε δει και video από την Τούμπα»

Λίνγκμαν: «Εχουμε δει και video από την Τούμπα»

Newsroom
..

bet365

Ο Λούκας Λίνγκμαν, μέσος της Ελσίνκι, σχολίασε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν να βιώσουν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Χαρακτήρα φιέστας θα έχει το αυριανό (14/12) ματς του ΠΑΟΚ με την Ελσίνσκι, στο φινάλε των ομίλων του Conference League. Ο «Δικέφαλος» έχει ήδη εξασφαλίσει την 1η θέση και την απευθείας πρόκρισή του στους «16» της διοργάνωσης, κάτι που δίνει την... αφορμή στους φίλους του ώστε να αποθεώσουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Ο Λούκας Λίνγκμαν που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών των φιλοξενουμένων στάθηκε στον παράγοντα έδρα και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι Φινλανδοί. «Είμαστε έτοιμοι, δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο αναφορικά με το ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο δεδομένου πως όλοι έχουμε δει τι ατμόσφαιρα δημιουργείται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και θέλουμε να την απολαύσουμε», είπε αρχικά ο 25χρονος μέσος.

Και συνέχισε. «Κάποιοι συμπαίκτες μου έχουν δει μάλιστα και video. Προφανώς ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα, είχε πολύ καλά αποτελέσματα και η αλήθεια είναι πως τα περιμέναμε αυτά τα αποτελέσματα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα