Άρης: Ο Τόλης Τερζής ζήτησε την ίδια προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο ενόψει Ντινάμο Κιέβου

Άρης: Ο Τόλης Τερζής ζήτησε την ίδια προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο ενόψει Ντινάμο Κιέβου

Ο Τερζής

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει του δεύτερου αγώνα (17/8) με τη Ντίναμο Κιέβου και ο Τόλης Τερζής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ζητώντας την ίδια τακτική συνέπεια.

Αναμφίβολα, αυτό ήταν το στοιχείο που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τη νίκη στον πρώτο αγώνα με την ουκρανική ομάδα στο «Κλ. Βικελίδης». Καθόλου τυχαία, ο Τόλης Τερζής στάθηκε στο ίδιο κομμάτι στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ζητώντας… «να διαγράψουμε από τη μνήμη μας τη νίκη του πρώτου αγώνα και να παίξουμε μόνο για τη νίκη». Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην τακτική προσήλωση όλων υποστηρίζοντας ότι αυτή συνέβαλε στη νίκη, όπως και σε λάθη τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. «Αν έχουμε την ίδια πίστη και προσήλωση στον δεύτερο αγώνα, θα προκριθούμε στην επόμενη φάση», είπε και στη συνέχεια άφησε τη θεωρία και πήγε στην πράξη με την προβολή συγκεκριμένων φάσεων από τον πρώτο αγώνα.

Το πλάνο του Τόλη Τερζή θα διαμορφωθεί αναλόγως της διαθεσιμότητας του Βλάντιμιρ Νταρίντα καθώς η συμμετοχή του Τσέχου μέσου παραμένει αμφίβολη έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε στον αστράγαλο.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα