Άρης μεταγραφές: Τέλος ο Εμπακατά, συνεχίζει στην Γκαζιαντέπ!

Άρης μεταγραφές: Τέλος ο Εμπακατά, συνεχίζει στην Γκαζιαντέπ!

Ο Εμπακατά

bet365

Ο Σαλέμ Εμπακατά αποτελεί παρελθόν για τον Άρη καθώς έκλεισε το deal πώλησής του στην Γκαζιαντέπ και μάλιστα ο 25χρονος δεξιός full back ήδη βρίσκεται στην Τουρκία για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Δεδομένων των προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί στην άμυνα, ο Άρης πρόσθεσε ένα ακόμη καθώς απέκτησε οριστικό χαρακτήρα η μεταγραφή του Σαλέμ Εμπαλκατά στην Γκαζιαντέπ. Η συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είχε κλειδώσει από την περασμένη εβδομάδα μεταξύ και από τη στιγμή που επικυρώθηκε αυτή με τον Μάρτιν Μοντόγια, ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος για να οριστικοποιηθεί και τυπικά. Λεπτομέρειες σχετικές με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας του Αρη δεν έχουν γίνει γνωστές, πληροφορίες θέλουν τους «κίτρινους» να εισπράττουν περί των 250.000 ευρώ, σίγουρα όμως ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με υπερδιπλάσιες απολαβές συγκριτικά με αυτό που είχε στον Άρη.

Σύμφωνα με τον Άρη, υπήρξε συζήτηση μεταξύ της ομάδας με τον Σαλέμ Εμπακατά ούτως ώστε να αγωνιστεί απέναντι στην Ντίναμο Κιέβου και στη συνέχεια να αποχωρήσει για την τουρκική ομάδα, ωστόσο, ο Κονγκολέζος full back ήθελε να ενσωματωθεί από τώρα στην Γκαζιαντέπ. Ως εκ τούτου, απομένει και η τυπική επικύρωση της μεταγραφής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα