Άρης: Ανέβασε ρυθμούς ο Κάρλσον ενόψει Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Ανέβασε ρυθμούς ο Κάρλσον ενόψει Ντιναμό Κιέβου

Newsroom
αρης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται ενόψει της Ντιναμό Κιέβου, με τον Κάρλσον να συμμετέχει σε κομμάτι της προπόνησης.

Όσο περνάει ο καιρός, ο Κάρλσον δείχνει όλο και καλύτερα και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της μάχης του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Σουηδός εξτρέμ έβγαλε κομμάτι της προπόνησης ωστόσο ο Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

«Η προπόνηση της Κυριακής ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την FC Dynamo Kyiv στο Κλεάνθης Βικελίδης (10/08, 21:15), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την αερόβια βάση και αμυντική τακτική.

Ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, που ανέβασε ρυθμό, συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς, από την πλευρά του, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Δευτέρα, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο)»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα