Άλκμααρ - Άντερλεχτ 2-0 (4-1 πεν.): Ιστορική πρόκριση με ηγέτη τον Παυλίδη! (vid)

Άλκμααρ - Άντερλεχτ 2-0 (4-1 πεν.): Ιστορική πρόκριση με ηγέτη τον Παυλίδη! (vid)

Newsroom
Δυο γκολ ο Παυλίδης

bet365

Ο killer Παυλίδης με δυο γκολ έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference και παρά τον τραυματισμό του, η Αλκμααρ έγραψε ιστορία, αφού επικράτησε 4-1 στα πέναλτι της Άντερλεχτ.

Η Αλκμααρ γράφει ιστορία με τη σφραγίδα του Παυλίδη. Ο Ελληνας φορ πέτυχε δυο γκολ, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, τραυματίστηκε, όμως η ομάδα του λύγισε την Άντερλεχτ στα πέναλτι (4-1) κι έπειτα από 18 χρόνια είναι ξανά σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Έλληνας φορ μπήκε στο ματς... καυτός με δυο τέρματα στα πρώτα 14 λεπτά. Ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 5ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια μετά από ωραία αντεπίθεση πέτυχε εύκολα το 2-0. Με αυτά τα δύο γκολ, έφτασε τα 5 σε ισάριθμα ματς στη διοργάνωση. Η Αλκμααρ είχε τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να βρει δίχτυα. Ο Παυλίδης στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο 2ο 45λεπτο.

Οι Ολλανδοί δε ρίσκαραν, οι Βέλγοι έριξαν το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Κάτι αξιόλογο δε σημειώθηκε ούτε στην παράταση. Ετσι, στη ρώσικη ρουλέτα, η Αλκμααρ ήταν ψύχραιμη, είχε τον Ράιαν σε σούπερ βραδιά και άφησε την Αντερλεχτ εκτός συνέχειας. Κλάσι, Σουγκαβάρα, Ρέιντερς, Μέερντινγκ βρήκαν δίχτυα, ενώ οι Βερτόνγκεν, Σαρντέλα ήταν οι μοιραίοι για τους Βέλγους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα